πριν από  3 ώρες 4 λεπτά

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στο εκρηκτικό γαστρονομικό σταυροδρόμι της Πλατείας Αγίας Ειρήνης, εκεί που ο παλμός του κέντρου χτυ π άει με τους πιο σύγχρονους ρυθμούς, ξεπροβάλλει μία διεύθυνση που αποτελεί μία πραγματική γέφυρα ανάμεσα στο χθες και το σήμερα: το εστιατόριο " Γιαγιά Κούκου ". Αυτός ο χώρος, στεγασμένος στην οδό Παναγή Σκουζέ 4, δεν είναι απλώς ένα ακόμη εστιατόριο ελληνικής κουζίνας. Είναι μια ιστορία μετ α μόρφωσης και νοσταλγίας, καθώς κάποτε φιλοξενούσε ένα από τα κλασικά υφασματάδικα της εμπορικής Αθήνας, μία λεπτομέρεια που τιμάται σήμερα μέσα από τη διακόσμηση και τον χαρακτήρα του. Το " Γιαγιά Κούκου ", που αποτελεί το επιτυχημένο εστιατορικό βήμα του ομώνυμου καταστήματος της Κύθνου, έφερε στην καρδιά της πρωτεύουσας μία γαστρονομική φιλοσοφία που συνδυάζει την εγκάρδια οικειότητα του σπιτικού φαγητού με τη σύγχρονη προσέγγιση του σεφ Νίκου Ευσταθίου. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πληθωρικού πανόραμα της ελληνικής γαστρονομίας, δίνοντας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation