πριν από  1 ημέρα 23 ώρες

Iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η αποθήκευση ρυζιού στο ψυγείο για περισσότερες από 24 ώρες αυξάνει τον κίνδυνο διάρροιας, πυρετού και κοιλιακού άλγους, σύμφωνα με ειδικoύς σε θέματα ασφάλειας τροφίμων. Το ρύζι αποτελεί βασικό στοιχείο στην καθημερινή διατροφή πολλών οικογενειών, αλλά η αποθήκευσή του μετά το μαγείρεμα μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους. Η Cristina Lora, τεχνολόγος τροφίμων και ειδικός σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, τόνισε τη σημασία του ελέγχου αυτής της συνήθειας. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Η ασφάλεια των τροφίμων είναι ρώσικη ρουλέτα", τόνισε. Ένα άτομο μπορεί να καταναλώνει το ίδιο φαγητό για χρόνια χωρίς προβλήματα και ξαφνικά να πάθει τροφική δηλητηρίαση.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation