Γιατί δεν πρέπει να φυλάτε το μαγειρεμένο ρύζι για την επόμενη μέρα
Η αποθήκευση ρυζιού στο ψυγείο για περισσότερες από 24 ώρες αυξάνει τον κίνδυνο διάρροιας, πυρετού και κοιλιακού άλγους, σύμφωνα με ειδικoύς σε θέματα ασφάλειας τροφίμων. Το ρύζι αποτελεί βασικό στοιχείο στην καθημερινή διατροφή πολλών οικογενειών, αλλά η αποθήκευσή του μετά το μαγείρεμα μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους. Η Cristina Lora, τεχνολόγος τροφίμων και ειδικός σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, τόνισε τη σημασία του ελέγχου αυτής της συνήθειας. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ "Η ασφάλεια των τροφίμων είναι ρώσικη ρουλέτα", τόνισε. Ένα άτομο μπορεί να καταναλώνει το ίδιο φαγητό για χρόνια χωρίς προβλήματα και ξαφνικά να πάθει τροφική δηλητηρίαση.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(698)
- politismos(58)
- Βιβλία(18)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(57)
- Κινηματογράφος(94)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(103)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.