Πώς τα πικάντικα φαγητά αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του στομαχιού - Γιατρός εξηγεί
Newsroom | email: [email protected] Για τη σχέση ανάμεσα στη διατροφή και τον καρκίνο του στομάχου αναφέρθηκε γιατρός, μετά τον θάνατο της 25χρονης influencer Qianqian από την Κίνα. Η δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου πέρυσι, όταν άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους στην κοιλιά. Αρχικά αγνόησε τα συμπτώματα, μέχρι που ο πόνος έγινε αφόρητος και υπεβλήθη σε γαστροσκόπηση, οπότε και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης. "Δεν μου αρέσει να τρώω πρωινό για πολύ καιρό. Τρώω ακανόνιστα. Μου αρέσουν τα πικάντικα φαγητά. Το στομάχι μου δεν είναι πολύ καλά", είχε αναφέρει η ίδια για τις υποψίες της σχετικά με την προέλευση της ασθένειάς της. Η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία τον Μάρτιο και, δυστυχώς, κατέληξε στις 24 Μαίου. Η Dr. Li Sijin, ειδικός στην αιματολογία και την ογκολογία, εξήγησε πως η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη τέτοιων νοσημάτων. Σύμφωνα με την ίδια, η υπερβολική κατανάλωση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Γιατρός προειδοποίησε για τον κίνδυνο που ελλοχεύει στα πικάντικα φαγητά μετά τον θάνατο δημοφιλούς influencer από καρκίνο του στομάχου. Η δημοφιλής influencer από την Κίνα, η 25χρονη Qianquian, διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου πέρυσι. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ H τραγική απώλεια της διάσημης influencer Η Κινέζα δημιουργός περιεχομένου έφυγε δυστυχώς...
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(658)
- politismos(26)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(49)
- Κινηματογράφος(95)
- Μουσική(48)
- Παράξενα(39)
- Τέχνη(26)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.