Γλυκό ψυγείου με ζελέ ροδάκινο από τον Άκη Πετρετζίκη
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι: Για τη βάση 100 γρ. αμύγδαλα, ωμά (χωρίς φλούδα) 30 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 100 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου Για την κρέμα 10 γρ. φύλλα ζελατίνης 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 450 γρ. τυρί κρέμα χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι 200 γρ. ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι Για το ζελέ ροδάκινο 5 γρ. φύλλα ζελατίνης 250 γρ. ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι 100 γρ. σιρόπι, από την κομπόστα χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι Για το σερβίρισμα φύλλα δυόσμου Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(70)
- Κινηματογράφος(95)
- Μουσική(76)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(26)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.