πριν από  1 ημέρα 9 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Ελένη Ζώτου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ακολούθησε και σπουδές Πληροφορικής στο ΑΠΘ. Η σχέση της με το ελαιόλαδο ξεκίνησε τυχαία, όταν το 2012, κάνοντας μια γενναία στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, εγκαταστάθηκε στις Καλύβες Χαλκιδικής, χτίζοντας ένα σπίτι με εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, για να προσφέρει περισσότερο χρόνο και ασφάλεια στην οικογένειά της. Και κάπως έτσι, αρχής γενομένης με την ενασχόλησή της με τον... μπαξέ του σπιτιού της, βρήκε την ευτυχία στην καρδιά της φύσης ως παραγωγός και καλλιεργήτρια βιολογικών ελαιώνων 120 στρεμμάτων.φωτό: Δώρα Τοπαλίδου Η ομορφιά των γέρικων ελιών του εγκαταλελειμμένου διπλανού χωραφιού ήταν για εκείνη η αφορμή για ένα αναπάντεχο, νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στη ζωή της, που, όπως λέει η ίδια, "ήταν, φαίνεται, μοιραίο να γίνει". Ξεκίνησε νοικιάζοντας τον συγκεκριμένο ελαιώνα και ακολουθώντας τις συμβουλές του παππού ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια στην Αμερικάνικη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation