"Happy Buddha" του Βαγγέλη Δρίσκα - To Καλύτερο Βιβλίο Ασιατικής Κουζίνας στον Κόσμο που εκδόθηκε εκτός Ασίας
Σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα, "Happy Buddha - Ιστορίες και συνταγές από τα ταξίδια μου στην Ασία", το οποίο ανακηρύχθηκε Καλύτερο Βιβλίο Ασιατικής Κουζίνας στον Κόσμο που εκδόθηκε εκτός Ασίας στα φετινά Gourmand World Cookbook Awards. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου Κορυφής για τα Τρόφιμα στο Cascais της Πορτογαλίας, με την ανακοίνωση να γίνεται επί σκηνής από τον ιδρυτή των βραβείων Edouard Cointreau. Ο Cointreau χαρακτήρισε το βιβλίο έργο "με βάθος και πολιτισμική σημασία", επαινώντας την έρευνα, τις εμπειρίες και τις γευστικές καταγραφές του Δρίσκα από όλη την Ασία. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Με το πάθος και την καθοδήγησή σου, το "Happy Buddha" σίγουρα θα εμπνεύσει πολλούς να εξερευνήσουν τις ζωντανές κουζίνες που με τόση αγάπη μοιράζεσαι". Τα βραβεία Gourmand, που αποκαλούνται συχνά και "Όσκαρ του κόσμου της γαστρονομίας", θεσπίστηκαν το 1995 και είναι τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(674)
- politismos(60)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(83)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(15)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.