Η απόλυτη συνταγή για παγωτό Dubai chocolate από τον Άκη Πετρετζίκη
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι; Για την πραλίνα φιστικιού Αιγίνης 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψίχα 60 γρ. ηλιέλαιο Για το κανταίφι 100 γρ. φύλλο κανταίφι 1 κ.σ. βούτυρο 30 γρ. άχνη ζάχαρη 20 γρ. ηλιέλαιο Για το παγωτό 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 250 γρ. ζαχαρούχο γάλα 1 πρέζα αλάτι Για τη σύνθεση 100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη 20 γρ. φιστίκια Αιγίνης Για το σερβίρισμα κουβερτούρα, λιωμένη φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(708)
- politismos(56)
- Βιβλία(59)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(59)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(74)
- Παράξενα(65)
- Τέχνη(23)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.