Η απόλυτη συνταγή με όλα τα μυστικά για τα πιο ζουμερά μπιφτέκια
Από το NEWSROOM Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 500 γρ. Μοσχαρίσιο κιμά (από κομμάτι λαιμό, σπάλα ή ελιά)1/2 κρεμμύδιΜαϊντανό (1 κ.σ.)60 γρ. παγωμένο νερό (1/4 της κούπας)1 μέτριο αυγό2 κ.σ. ελαιόλαδο1/2 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ αλάτι (7 γρ.)50 γρ. φρυγανιά (5 κ.σ.)πιπέρι ΕκτέλεσηΣε ένα πολυκόφτη ριχνουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το παγωμένο νερό, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι, το μέτριο αυγό και τα χτυπάμε πολύ καλά.Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στο μοσχαρίσιο κιμά (κομμάτι απο λαιμό, σπάλα ή ελιά)και προσθέτουμε τη φρυγανιά ανακατεύοντας πολύ καλά.Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα να ξεκουραστεί.Λαδώνουμε τα χέρια μας, παίρνουμε μερίδες από το μείγμα και πλάθουμε μπιφτέκια των 120 γρ. στο ίδιο σχήμα.Λαδώνουμε με πινέλο ένα σχαροτήγανο και ψήνουμε τα μπιφτέκια για τρία με τέσσερα λεπτά από κάθε πλευρά, χωρίς να τα πιέζουμε κατά το ψήσιμο.Σερβίρουμε με μουστάρδα, πιτούλες και απολαμβάνουμε. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(687)
- politismos(35)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(24)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.