πριν από  15 ώρες 23 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γιώτης Αγγελίδης Σε έναν κόσμο όπου οι μεγάλες ετικέτες του whisk(e)y κυριαρχούν με την αναγνωρίσιμη αισθητική και το στιβαρό marketing τους, υπάρχει μια παράλληλη ιστορία που γράφεται αθόρυβα, σχεδόν μυητικά. Είναι η ιστορία των ανεξάρτητων εμφιαλωτών, εκείνων που επιλέγουν να αφηγηθούν τη δική τους αλήθεια για το whisk(e)y - χωρίς λογότυπα, χωρίς συμβάσεις, χωρίς φίλτρα. Μια ιστορία που ξεκινά από τα παλαιωμένα βαρέλια των σκωτσέζικων αποστακτηρίων και καταλήγει στο ποτήρι μας με αυθεντικότητα, βάθος και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Food & Drink | 08.05.2025 08:15 Ανοιχτές Πόρτες - Η ανοιξιάτικη γιορτή των οινοποιείων Food & Drink | 08.05.2025 08:26 "Εκτοξεύεται" η τιμή του παγωτού - Ολοταχώς για... 3 ευρώ η μία μπάλα Από την ουσία, όχι από το όνομα Οι ανεξάρτητοι εμφιαλωτές δεν αποστάζουν το δικό τους whisk(e)y. Αυτό που κάνουν είναι να επιλέγουν, με δεξιοτεχνία συλλέκτη και ένστικτο δημιουργού, εξαιρετικά βαρέλια από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation