Η τέλεια μαρινάδα γιαουρτιού για ψητό κοτόπουλο
Ψάχνεις την καλύτερη μαρινάδα για ζουμερό και αρωματικό κοτόπουλο στη σχάρα ή στο γκριλ; Τότε δοκίμασε αυτή με το γιαούρτι του Λευτέρη Λαζάρου από το icookgreek.com. Αυτή η εξαιρετική συνταγή που προτείνει ο σεφ είναι ιδανική για να δώσει γεύση και να κάνει τρυφερό το μπούτι ή το στήθος κοτόπουλου που προορίζεται για ψήσιμο. Κλειδί της επιτυχίας είναι ο χρόνος μαριναρίσματος - τουλάχιστον 5 ώρες στο ψυγείο - ώστε το κρέας να απορροφήσει όλα τα αρώματα και να προλάβει να μαλακώσει. Υλικά για 3-4 μπουτάκια κοτόπουλου ή 2 στήθη:400 γρ. γιαούρτιΧυμός από 2 λεμόνιαΞύσμα από 4 λεμόνια1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι40 ml ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο40 ml μηλόξιδο Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το γιαούρτι με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το μηλόξιδο, το ούζο, τα φρέσκα μυρωδικά και το πιπέρι. Τοποθετείτε τα κομμάτια κοτόπουλου στη μαρινάδα και τα αφήνετε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(676)
- politismos(42)
- Βιβλία(68)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(50)
- Κινηματογράφος(96)
- Μουσική(60)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(24)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.