πριν από  1 ημέρα 11 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ψάχνεις την καλύτερη μαρινάδα για ζουμερό και αρωματικό κοτόπουλο στη σχάρα ή στο γκριλ; Τότε δοκίμασε αυτή με το γιαούρτι του Λευτέρη Λαζάρου από το icookgreek.com. Αυτή η εξαιρετική συνταγή που προτείνει ο σεφ είναι ιδανική για να δώσει γεύση και να κάνει τρυφερό το μπούτι ή το στήθος κοτόπουλου που προορίζεται για ψήσιμο. Κλειδί της επιτυχίας είναι ο χρόνος μαριναρίσματος - τουλάχιστον 5 ώρες στο ψυγείο - ώστε το κρέας να απορροφήσει όλα τα αρώματα και να προλάβει να μαλακώσει. Υλικά για 3-4 μπουτάκια κοτόπουλου ή 2 στήθη:400 γρ. γιαούρτιΧυμός από 2 λεμόνιαΞύσμα από 4 λεμόνια1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι40 ml ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο40 ml μηλόξιδο Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το γιαούρτι με τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το μηλόξιδο, το ούζο, τα φρέσκα μυρωδικά και το πιπέρι. Τοποθετείτε τα κομμάτια κοτόπουλου στη μαρινάδα και τα αφήνετε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation