Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ από τον Άκη Πετρετζίκη
Τα υλικά που θα χρειαστεί, είναι: Για τη σάλτσα ντομάτας 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ξερό 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. θυμάρι 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα 1 πρέζα κρυσταλλική ζάχαρη 1/2 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο 1/2 κ.γ. κανέλα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 50 γρ. λευκό κρασί 800 γρ. ντομάτα κονκασέ 1 κ.σ. ρίγανη αλάτι πιπέρι Για τον κιμά 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι γ.ό.χ. 750 γρ. γάλα πλήρες αλάτι πιπέρι 3 κρόκους 1 πρέζα τριμμένο μοσχοκάρυδο 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη Για τη σύνθεση 250 γρ. κανελόνια 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη Για το σερβίρισμα φύλλα βασιλικού Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(591)
- politismos(59)
- Βιβλία(16)
- Βιντεοπαιχνίδια(5)
- Θέατρο & Χορός(26)
- Κινηματογράφος(37)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(39)
- Τέχνη(90)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.