Καθαρά Δευτέρα: Τρία ξεχωριστά εστιατόρια που στρώνουν... σπιτικό τραπέζι
Η παράδοση θέλει λαχανικά ωμά ή τουρσί, ελιές, όσπρια, θαλασσινά, ταραμά και λαγάνα. Μπορεί η Καθαρά Δευτέρα φέτος να είναι αλλιώτικη, χωρίς ανταμώματα σε εστιατόρια και ταβερνάκια, πλην όμως τα εθιμικά μεζεδάκια της δεν υπάρχει λόγος να μην τα τιμήσετε. Όσοι προτιμάτε να μη μαγειρέψετε, θα βρείτε αρκετές λύσεις σε delivery και take away στο πνεύμα της ημέρας. Ανάμεσα τους και μερικά πιο ιδιαίτερα, πιο "έντεχνα" σενάρια με ωραίες ιδέες και δυνατή υπογραφή. Κάποια από τα πιο γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια και ξενοδοχεία αντλούν από τη δεξαμενή της νηστίσιμης ελληνικής κουζίνας και προτείνουν τα δικά τους μιξάζ... κάθαρσης κι απόλαυσης. Ψήνουν άζυμα ψωμιά, ετοιμάζουν δελεαστικά πιάτα με λαχανικά, χόρτα και όσπρια, προτείνουν φινετσάτες νοστιμιές που μυρίζουν θάλασσα και φοράνε στο ταχίνι και στο χαλβά -απαραίτητο συστατικό της ημέρας- τα γιορτινά τους. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.To μενού του Αleria Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(612)
- politismos(36)
- Βιβλία(59)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(51)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.