πριν από  10 ώρες 53 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η παράδοση θέλει λαχανικά ωμά ή τουρσί, ελιές, όσπρια, θαλασσινά, ταραμά και λαγάνα. Μπορεί η Καθαρά Δευτέρα φέτος να είναι αλλιώτικη, χωρίς ανταμώματα σε εστιατόρια και ταβερνάκια, πλην όμως τα εθιμικά μεζεδάκια της δεν υπάρχει λόγος να μην τα τιμήσετε. Όσοι προτιμάτε να μη μαγειρέψετε, θα βρείτε αρκετές λύσεις σε delivery και take away στο πνεύμα της ημέρας. Ανάμεσα τους και μερικά πιο ιδιαίτερα, πιο "έντεχνα" σενάρια με ωραίες ιδέες και δυνατή υπογραφή. Κάποια από τα πιο γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια και ξενοδοχεία αντλούν από τη δεξαμενή της νηστίσιμης ελληνικής κουζίνας και προτείνουν τα δικά τους μιξάζ... κάθαρσης κι απόλαυσης. Ψήνουν άζυμα ψωμιά, ετοιμάζουν δελεαστικά πιάτα με λαχανικά, χόρτα και όσπρια, προτείνουν φινετσάτες νοστιμιές που μυρίζουν θάλασσα και φοράνε στο ταχίνι και στο χαλβά -απαραίτητο συστατικό της ημέρας- τα γιορτινά τους. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.To μενού του Αleria Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation