KEO: Άλμα ποιότητας στην παραγωγή μπύρας
Με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων της και τη βελτιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών της, η εταιρεία ΚΕΟ ολοκλήρωσε πρόσφατα μια τεράστια αναβάθμιση στο ζυθοποιείο της. Πρόκειται για την εγκατάσταση έξι, τεχνολογικά άρτιων δεξαμενών ζύμωσης και παλαίωσης που δεσπόζουν της εισόδου του ζυθοποιείου της ΚΕΟ στη Λεμεσό. Οι τέσσερεις δεξαμενές είναι ύψους 17 μέτρων, διαμέτρου 4.5 μέτρων και χωρητικότητας 1,600 εκατόλιτρων. Οι δύο μικρότερες δεξαμενές, ύψους 8 μέτρων και διαμέτρου 2.3 μέτρων, είναι χωρητικότητας 150 εκατόλιτρων και προσφέρουν την ευελιξία που απαιτείται για παραγωγή specialty type μπυρών, όπου η ακρίβεια και η παρακολούθηση κάθε παραμέτρου είναι κρίσιμες. Οι νέες αυτές δεξαμενές είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές με ενσωματωμένο σύστημα αυτοματισμού και παρακολούθησης, τελευταίας γενιάς. Η διαδικασία ζύμωσης και παλαίωσης ελέγχεται μέσω προγράμματος ψηφιακής εποπτείας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(611)
- politismos(62)
- Βιβλία(29)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(38)
- Κινηματογράφος(26)
- Μουσική(30)
- Παράξενα(64)
- Τέχνη(36)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.