Κοκκινιστά κεφτεδάκια σόγιας από τον Άκη Πετρέτζικη
Συνοδέψτε τα με μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας, για ένα τέλειο κυρίως γεύμα! Για τα κεφτεδάκια σόγιας 200 γρ. κιμά σόγιας 500 γρ. νερό, βραστό 2 σκ. σκόρδο 100 γρ. κρεμμύδια1 5 γρ. μαϊντανό, φρέσκο 5 γρ. δυόσμο, φρέσκο6 0 γρ. καρότα 100 γρ. αλεύρι βρόμης 5 γρ. αλάτι ½ κ.γ. κύμινο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 50 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., για το τηγάνισμα 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα πιπέρι Δείτε τα υπόλοιπα υλικά και την εκτέλεση της συνταγή στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(693)
- politismos(53)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(68)
- Κινηματογράφος(84)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(55)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.