Κοκκινιστά κεφτεδάκια σόγιας από τον Άκη Πετρετζίκη
Συνοδέψτε τα με μακαρόνια και σάλτσα ντομάτας, για ένα τέλειο κυρίως γεύμα! Συστατικά Για τα κεφτεδάκια σόγιας 200 γρ. κιμά σόγιας500 γρ. νερό, βραστό2 σκ. σκόρδο100 γρ. κρεμμύδια15 γρ. μαϊντανό, φρέσκο5 γρ. δυόσμο, φρέσκο60 γρ. καρότα100 γρ. αλεύρι βρόμης5 γρ. αλάτι½ κ.γ. κύμινο1 κ.σ. πελτέ ντομάτας50 γρ. αλεύρι γ.ό.χ., για το τηγάνισμα1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμαπιπέρι Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.