Κολοκυθόπιτα της τεμπέλας με πράσινα κολοκύθια και φέτα
Αυτή η καλοκαιρινή κολοκυθόπιτα με πράσινα κολοκύθια και φέτα είναι απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη. Χωρίς φύλλο και με ελάχιστα υλικά, αποτελεί ιδανική λύση για κάθε μέρα. Τα κολοκύθια τρίβονται, στραγγίζονται καλά και ανακατεύονται με φέτα, αυγά, λίγο αλεύρι και μυρωδικά, δημιουργώντας ένα ζουμερό και αφράτο μείγμα που ψήνεται στο φούρνο μέχρι να ροδίσει. Τρώγεται ζεστή ή κρύα, συνοδεύει τέλεια σαλάτες ή σερβίρεται ως ελαφρύ γεύμα. Αν αγαπάτε τις αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, αυτή η πίτα θα γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό σας πιάτο!Υλικά (για ταψί 28-30 εκ.)4 μεγάλα πράσινα κολοκύθια (περίπου 800-900 γρ.), τριμμένα στον τρίφτη2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (ή 1 μικρό ξερό)300 γρ. φέτα, τριμμένη με το χέρι3 αυγά200 ml γάλα ή γιαούρτι (στραγγιστό, 2%)½ φλιτζάνι ελαιόλαδο1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΛίγος άνηθος ή δυόσμος (προαιρετικά)Αλάτι & πιπέριΕκτέλεσηΤρίψε τα κολοκύθια στον χοντρό τρίφτη, πασπάλισέ τα με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(613)
- politismos(40)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(71)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(76)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.