πριν από  1 ημέρα 12 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Και όμως, το κουνουπίδι είναι ένα μπουκέτο από φαγώσιμα λουλούδια που έχουν κοινό κοτσάνι. Βέβαια, το καταναλώνουμε πριν κάθε μπουκετάκι του αναπτυχθεί και γίνει ένα λουλούδι που θα δώσει με τη σειρά του τους σπόρους για την επόμενη σπορά. Ανήκει στην ίδια οικογένεια με το λάχανο και το μπρόκολο και θεωρείται superfood, αφού έχει τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά. Σκεφτείτε πως ένα φλιτζάνι κουνουπίδι έχει περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι. Αν και συνήθως το βράζουμε για σαλάτα, ή πιο σπάνια κάνουμε ωραία μαγειρευτά όπως ένα κοκκινιστό κουνουπίδι, είναι ακόμα πιο νόστιμο αν το ψήσουμε ή αν το τρίψουμε στον τρίφτη και το φάμε ωμό σε σαλάτα, για παράδειγμα, με ένα ωραίο ντρέσινγκ. Στις συνταγές που ακολουθούν σας δίνουμε τρεις ξεχωριστές ιδέες για να το απολαύσετε. Το ψητό κουνουπίδι είναι η μεγάλη έκπληξη, με γεύση τόσο εθιστική και τόσο δυνατή που θυμίζει ψητή μπριζόλα!Η χρωματική παλέτα των κουνουπιδιών Όταν το κουνουπίδι φτάσει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation