Κουνουπίδι, ένα φαγώσιμο λουλούδι
Και όμως, το κουνουπίδι είναι ένα μπουκέτο από φαγώσιμα λουλούδια που έχουν κοινό κοτσάνι. Βέβαια, το καταναλώνουμε πριν κάθε μπουκετάκι του αναπτυχθεί και γίνει ένα λουλούδι που θα δώσει με τη σειρά του τους σπόρους για την επόμενη σπορά. Ανήκει στην ίδια οικογένεια με το λάχανο και το μπρόκολο και θεωρείται superfood, αφού έχει τόσα πολλά θρεπτικά συστατικά. Σκεφτείτε πως ένα φλιτζάνι κουνουπίδι έχει περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι. Αν και συνήθως το βράζουμε για σαλάτα, ή πιο σπάνια κάνουμε ωραία μαγειρευτά όπως ένα κοκκινιστό κουνουπίδι, είναι ακόμα πιο νόστιμο αν το ψήσουμε ή αν το τρίψουμε στον τρίφτη και το φάμε ωμό σε σαλάτα, για παράδειγμα, με ένα ωραίο ντρέσινγκ. Στις συνταγές που ακολουθούν σας δίνουμε τρεις ξεχωριστές ιδέες για να το απολαύσετε. Το ψητό κουνουπίδι είναι η μεγάλη έκπληξη, με γεύση τόσο εθιστική και τόσο δυνατή που θυμίζει ψητή μπριζόλα!Η χρωματική παλέτα των κουνουπιδιών Όταν το κουνουπίδι φτάσει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(768)
- politismos(68)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(48)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(98)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.