Κριτική: Walla Walla στο Παγκράτι
Δεν ξέρω αν το "βαφτιστικό" Walla Walla ήρθε ουρανοκατέβατο στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου που άνοιξε, λίγο πριν από την εκπνοή του 2018, στο Παγκράτι, αλλά και στον αέρα να το διάλεξαν, που λέει ο λόγος, μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά. Έχει ένα στόρι που μέχρι πρότινος κούμπωνε μόνο με το κρασί. Αλλά πλέον συνδέεται και με το παρόν και, όπως όλα δείχνουν, με το μέλλον του εστιατορίου, με έναν τρόπο σχεδόν μυστηριακό. Το Walla Walla ήταν το όνομα που δόθηκε σε ένα γλυκό κρεμμύδι από την Κορσική όταν ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ, τον 19ο αιώνα, και ευδοκίμησε στην ομώνυμη περιφέρεια της Ουάσινγκτον, η οποία φημίζεται για τους σπουδαίους αμπελώνες της. Άλλωστε και το δικό μας Walla Walla στην Αρχελάου έδειξε εξαρχής τις καλές του προθέσεις ως προς το κρασί. Το εστιατόριο στα πρώτα του βήματα κινήθηκε πάνω σε ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο σενάριο, οπότε οι ιδιοκτήτες απευθύνθηκαν, με ταχύτατα αντανακλαστικά, στον Νικηφόρο Κεχαγιαδάκη του πολύ καλού...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(670)
- politismos(68)
- Βιβλία(18)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(33)
- Κινηματογράφος(28)
- Μουσική(28)
- Παράξενα(46)
- Τέχνη(76)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.