πριν από  3 ημέρες 8 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν ξέρω αν το "βαφτιστικό" Walla Walla ήρθε ουρανοκατέβατο στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου που άνοιξε, λίγο πριν από την εκπνοή του 2018, στο Παγκράτι, αλλά και στον αέρα να το διάλεξαν, που λέει ο λόγος, μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά. Έχει ένα στόρι που μέχρι πρότινος κούμπωνε μόνο με το κρασί. Αλλά πλέον συνδέεται και με το παρόν και, όπως όλα δείχνουν, με το μέλλον του εστιατορίου, με έναν τρόπο σχεδόν μυστηριακό. Το Walla Walla ήταν το όνομα που δόθηκε σε ένα γλυκό κρεμμύδι από την Κορσική όταν ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ, τον 19ο αιώνα, και ευδοκίμησε στην ομώνυμη περιφέρεια της Ουάσινγκτον, η οποία φημίζεται για τους σπουδαίους αμπελώνες της. Άλλωστε και το δικό μας Walla Walla στην Αρχελάου έδειξε εξαρχής τις καλές του προθέσεις ως προς το κρασί. Το εστιατόριο στα πρώτα του βήματα κινήθηκε πάνω σε ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο σενάριο, οπότε οι ιδιοκτήτες απευθύνθηκαν, με ταχύτατα αντανακλαστικά, στον Νικηφόρο Κεχαγιαδάκη του πολύ καλού...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation