Λαχταριστό και δροσερό Cheesecake καρπούζι από τον Άκη Πετρετζίκη!
Θα χρειαστείτε: Για τη βάση μπισκότου 100 γρ. βούτυρο 300 γρ. μπισκότα βρόμης Για την κρέμα cheesecake 500 γρ. τυρί κρέμα 100 γρ. άχνη ζάχαρη ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Για τη σάλτσα καρπουζιού 5 γρ. φύλλα ζελατίνης 300 γρ. καρπούζι, ώριμο, πολτοποιημένο, σε θερμοκρασία δωματίου 20 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/4 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, προαιρετικά Για τη σύνθεση 400 γρ. καρπούζι, ώριμο, κομμένο σε μικρά κυβάκια φύλλα δυόσμου Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(675)
- politismos(62)
- Βιβλία(67)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(39)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(27)
- Τέχνη(141)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.