Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο από τον Άκη Πετρετζίκη
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι: Για τη μαρμελάδα ροδάκινο 200 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα 50 γρ. μέλι 25 γρ. σπόρους τσία 1/8 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά Για την κρέμα 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% 100 γρ. τυρί κρέμα light 50 γρ. μέλι 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας Για τη σύνθεση 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive, ολικής άλεσης 1 ροδάκινο Για το σερβίρισμα φύλλα δυόσμου Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(605)
- politismos(32)
- Βιβλία(48)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(46)
- Τέχνη(12)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.