πριν από  21 ώρες 38 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κλασικοί συνδυασμοί σε όλη τη Μεσόγειο είναι το αρνί με μελιτζάνες, με λαχανικά, με ντομάτα και σκόρδο, με κυδώνι και μέλι, με φασολάκια, με ξερά φρούτα και κουσκούς. Για τους πιο πρωτότυπους θα διαβάσετε παρακάτω. Λίβανος και Συρία: Αρνάκι μαγειρεμένο με γιαούρτι και δυόσμο, από τους πιο απλούς και νόστιμους τρόπους για να απολαύσει κανείς το αρνίσιο κρέας. Τρυφερό κρέας βρασμένο με κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Τόσο απλό. Στη συνέχεια όμως ανακατεύουν το ζουμί της κατσαρόλας με γιαούρτι και αυγά, το ξαναβάζουν στη φωτιά για να πήξει η σάλτσα και ρίχνουν μέσα το κρέας ξεψαχνισμένο, αρκετό φρέσκο δυόσμο και σοταρισμένο σκόρδο. Τα αρνίσια νεφράκια είναι η απόλυτη λιχουδιά στις γύρω χώρες. Εδώ περνάνε σε άλλη διάσταση με τον τρόπο που μαγειρεύονται. Τα μαρινάρουν πρώτα σε νερό και λεμόνι για αρκετή ώρα και στη συνέχεια τα τηγανίζουν σε βούτυρο με κρεμμύδι και σκόρδο. Μετά τα σβήνουν με πετιμέζι ροδιού, τα πασπαλίζουν με σπόρια ροδιού και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation