πριν από  3 ώρες 52 λεπτά

Flash.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η μακαρονάδα με σπιτική πέστο είναι ένα ζουμερό και αρωματικό πιάτο που συνδυάζει απλά υλικά για έντονη γεύση. Η φρέσκια πέστο βασιλικού με κουκουνάρι, σκόρδο, παρμεζάνα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο δημιουργεί βελούδινη σάλτσα. Το σπαγγέτι βράζεται al dente, διατηρώντας απαλότητα και ελαστικότητα, ενώ το νερό βρασμού βοηθά στην ομογενοποίηση της σάλτσας. Η προσθήκη χυμού λεμονιού προσδίδει φρεσκάδα και ισορροπεί τα αρώματα. Διακοσμημένο με επιπλέον τυρί και φύλλα βασιλικού, σερβίρεται αμέσως για να διατηρηθεί η γεύση. Ιδανικό για καθημερινό γεύμα ή γιορτινή περίσταση, κερδίζει τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας. Αποτελεί ευέλικτη βάση για παραλλαγές, προσθέτοντας ψητά λαχανικά, ξηρούς καρπούς ή ρόκα.Υλικά (για 4 μερίδες)Για την πέστο2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα βασιλικού (μόνο τα φύλλα, σφιχτό γεμάτο)¼ φλιτζάνι κουκουνάρι (ψημένο ελαφρά σε αντικολλητικό τηγάνι)1-2 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα με την ένταση που προτιμάτε)½ φλιτζάνι ελαιόλαδο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation