ΜΑΚΒΕΛ: Νέα σειρά ζυμαρικών Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη για υγιεινές επιλογές χωρίς θυσία στη γεύση
Νέα δεδομένα στο χώρο των ζυμαρικών φέρνει η ΜΑΚΒΕΛ με την παρουσίαση της νέας σειράς ζυμαρικών Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη. Σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η σειρά αυτή συνδυάζει υγεία και γεύση, προσφέροντας ζυμαρικά που περιορίζουν την αύξηση του σακχάρου στο αίμα χωρίς να θυσιάζουν τη γεύση τους. Με αυτή την καινοτομία, η ΜΑΚΒΕΛ επανακαθορίζει τα δεδομένα στον χώρο των ζυμαρικών, εξυπηρετώντας τόσο τους καταναλωτές που επιθυμούν ασφαλείς επιλογές, όσο και εκείνους που επιδιώκουν πιο υγιεινές διατροφικές λύσεις. Όπως αναφέρει σε σχετικό του άρθρο ο Δρ. Κωνσταντίνος Ξένος, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Sc. Ph.D., "Πολλές μελέτες δείχνουν ότι μια διατροφή με επιλογές χαμηλού ΓΔ μπορεί να συμβάλλει στην αύξηση της "καλής" HDL χοληστερόλης, στη μείωση της "κακής" LDL, αλλά και σε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ όρεξης και κορεσμού". Η νέα σειρά ζυμαρικών Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη της ΜΑΚΒΕΛ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(442)
- politismos(26)
- Βιβλία(25)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(29)
- Κινηματογράφος(59)
- Μουσική(30)
- Παράξενα(31)
- Τέχνη(19)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.