Μαστιχωτό παγωτό (Dondurma) από τον Άκη Πετρετζίκη
Έχει μαστιχωτή υφή και είναι γνωστό ως "το παγωτό που δεν λιώνει εύκολα". Δύο από τα βασικά υλικά της παραδοσιακής συνταγής είναι το κατσικίσιο γάλα και το σαλέπι. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι μια κοντινή εκδοχή και θα σας ξετρελάνει! Συστατικά 1,5 λίτρο γάλα πλήρες200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη1 ½ κ.γ. σαλέπι, σε σκόνη½ κ.γ. μαστίχα, σε σκόνη200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή akispetrezikis.com
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(610)
- politismos(24)
- Βιβλία(50)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(17)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.