πριν από  14 ώρες 39 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τι έτρωγαν οι αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης; Καλώντας μας να επισκεφτούμε την Πελοπόννησο και να βαδίσουμε στα χνάρια τους, η πρωτοβουλία ΜΟΡΙΑΣ '21 δίνει την απάντηση, δένοντας την γαστρονομία με την ιστορία, την τέχνη και την φύση. Στο πλαίσιο του προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού του Ιδρύματος Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ AE, με αφορμή τον Εορτασμό των 200 χρόνων από την κήρυξη του αγώνα για την ανεξαρτησία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το περιοδικό Γαστρονόμος συγκέντρωσαν τα υλικά και τις γεύσεις των περιοχών στις οποίες άναψε η φλόγα του αγώνα. Στη συνέχεια ο γνωστός και εξαιρετικά αγαπητός Λευτέρης Λαζάρου, πατώντας σ' αυτό το υλικό, δημιούργησε "Tα Πιάτα της Επανάστασης", ένα ιδιαίτερο μενού 12 συνταγών. Τα εστιατόρια της περιοχής, πρόσθεσαν κάποια από αυτά τα πιάτα στο μενού τους, προσαρμόζοντας την προσέγγιση του σεφ στη μαγειρική τους πρόταση και συνδυάζοντάς τα σε κάποιες περιπτώσεις με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation