Μελέ - μελέ - καραμελέ! Τρεις φανταστικές συνταγές για την αγαπημένη κρέμα
Μεγαλώνεις, αλλά η κρέμα καραμελέ παραμένει η γλυκιά σου αδυναμία. Αυτό το διαχρονικό γλύκισμα με την απαλή υφή και την καραμελένια επικάλυψη δεν λέει να φύγει από τις καρδιές (και τα ψυγεία) μας. Αντί να την παίρνεις τυποποιημένη, ανακάλυψε τρεις μοναδικές συνταγές για να την απολαμβάνεις σπιτική: την κλασική εκδοχή που όλοι αγαπήσαμε, μια πλούσια παραλλαγή με φρέσκο τυρί κρέμα και μια σοκολατένια εκδοχή που θα ξετρελάνει τους λάτρεις της κουβερτούρας. Εύκολη συνταγή για κλασική κρέμα καραμελέ Υλικά: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα, 3 κουτιά ζεστό νερό (μετρώντας με το άδειο κουτί γάλακτος), 6 αυγά, 1 κουταλάκι εσάνς βανίλια, λίγο ξύσμα λεμονιού. Για την καραμέλα: 1 φλιτζάνι ζάχαρη, 1 κουταλιά της σούπας νερό, 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού. Εκτέλεση: Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη, το νερό, το χυμό λεμονιού και τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να πάρει ξανθό χρώμα (μην την αφήσετε πολύ για να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(635)
- politismos(47)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.