Μερίδα... μινιόν: Πώς Ozempic και Mounjaro αλλάζουν τα δεδομένα στα εστιατόρια - Οι νέες τάσεις
Σε έναν κόσμο όπου το φαγητό ήταν μέχρι πρόσφατα βασιλιάς, τα νέα αντιδιαβητικά φάρμακα τύπου GLP-1 (όπως το Ozempic, το Wegovy και το Mounjaro) κλέβουν τώρα την παράσταση και τα πιρούνια από τα χέρια των πελατών. Μετατρέποντας την πείνα σε ανάμνηση και την όρεξη σε... καπνό, οι νέοι αυτοί "βοηθοί αδυνατίσματος" δεν αλλάζουν μόνο ζυγαριές, αλλά και μενού.Ο σεφ δεν είναι τρελός απλώς μαγείρεψε λιγότερο Σε εστιατόρια του Λονδίνου, όπως το "Town", οι πάλαι ποτέ γενναιόδωρες μερίδες έχουν αρχίσει να θυμίζουν πιο πολύ tapas ή δοκιμαστικό μενού νηπιαγωγείου. Όπως διαβάζουμε στον διεθνή τύπο, ούτε λόγος για τριπλοψημένα παϊδάκια και βουνά από ριζότο. Τώρα παίζουν πιάτα μικρότερα, πιο κομψά, ιδανικά για κοινή χρήση, γιατί αν η πελάτισσα πάρει Ozempic, θα φάει δυο πιρουνιές και θα πει "ευχαριστώ, χόρτασα". Οι σεφ δεν τρελάθηκαν. Απλώς προσαρμόζονται στην αγορά, καθώς βλέπουν τις παραγγελίες να μικραίνουν και τις σάλτσες να μένουν στο πιάτο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.