πριν από  23 ώρες 8 λεπτά

E-radio.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Από το NEWSROOM Οι πατάτες είναι ένα αγαπημένο φαγητό. Και οι πατάτες φούρνου ο καλύτερος τρόπος να τις τρώμε. Υπάρχει μια συνταγή με ένα υλικό που τις απογειώνει. Και αυτό το υλικό είναι το γάλα εβαπορέ. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι θα σας ξετρελάνει.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥλικάΠατάτες1 κουτί εβαπορέ γάλαΒούτυροΤυρί τριμμένοΑλάτιΠιπέρι Πως να το εκτελέσετε Καθαρίζουμε αρχικά τις πατάτες και τις κόβουμε σε σχήμα ροδέλας, όπως όταν φτιάχνουμε τον μουσακά. Τις βάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το γάλα εβαπορέ. Βάζουμε νερό στο κουτί του εβαπορέ και το χύνουμε και αυτό στο ταψί. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και πριν τις βάλουμε στο φούρνο, ρίχνουμε κομματάκια βούτυρο. Ύστερα τις σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και τις κοιτάμε συχνά. Μόλις μπορούμε να τις τσιμπήσουμε, τότε αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, ώστε να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το τυρί, αφήνουμε στο φούρνο για 2 ακόμα λεπτά και σερβίρουμε αμέσως. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation