πριν από  5 ώρες 47 λεπτά

Thebest.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο Πατρινός restaurateur Κώστας Σπηλιάδης από το 1979 βρίσκεται πίσω από το απόλυτα επιτυχημένο εστιατόριο Milos, με τη φήμη του να περιστρέφεται φυσικά γύρω από το ολόφρεσκο ελληνικό ψάρι και τα θαλασσινά Η μεσογειακή κουζίνα εντυπωσιάζει με την απλότητά της καθώς βασίζεται στα πιο αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά. Στο καθαρό ελαιόλαδο, το καλύτερο μέλι, τα ντόπια λαχανικά και φυσικά στο πιο φρέσκο ψάρι, στοιχεία που δημιουργούν ακόμα πιο στενή σύνδεση με τη φύση. Αυτή τη φιλοσοφία ακολουθεί σταθερά ο Πατρινός restaurateur Κώστας Σπηλιάδης που από το 1979 βρίσκεται πίσω από το απόλυτα επιτυχημένο εστιατόριο Milos, με τη φήμη του να περιστρέφεται φυσικά γύρω από το ολόφρεσκο ελληνικό ψάρι και τα θαλασσινά. ©Milos Restaurant Το εστιατόριο Milos προσφέρει μια fine dining εμπειρία όπου η παράδοση συναντά την απέριττη πολυτέλεια σε έναν εμβληματικό χώρο από μάρμαρο και ξύλο στο κέντρο της Αθήνας, που εντάσσεται στο ξενοδοχείο Milos. Η...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation