Milos Restaurant: Η πολυτέλεια βρίσκεται στην απλότητα
Ο Πατρινός restaurateur Κώστας Σπηλιάδης από το 1979 βρίσκεται πίσω από το απόλυτα επιτυχημένο εστιατόριο Milos, με τη φήμη του να περιστρέφεται φυσικά γύρω από το ολόφρεσκο ελληνικό ψάρι και τα θαλασσινά Η μεσογειακή κουζίνα εντυπωσιάζει με την απλότητά της καθώς βασίζεται στα πιο αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά. Στο καθαρό ελαιόλαδο, το καλύτερο μέλι, τα ντόπια λαχανικά και φυσικά στο πιο φρέσκο ψάρι, στοιχεία που δημιουργούν ακόμα πιο στενή σύνδεση με τη φύση. Αυτή τη φιλοσοφία ακολουθεί σταθερά ο Πατρινός restaurateur Κώστας Σπηλιάδης που από το 1979 βρίσκεται πίσω από το απόλυτα επιτυχημένο εστιατόριο Milos, με τη φήμη του να περιστρέφεται φυσικά γύρω από το ολόφρεσκο ελληνικό ψάρι και τα θαλασσινά. ©Milos Restaurant Το εστιατόριο Milos προσφέρει μια fine dining εμπειρία όπου η παράδοση συναντά την απέριττη πολυτέλεια σε έναν εμβληματικό χώρο από μάρμαρο και ξύλο στο κέντρο της Αθήνας, που εντάσσεται στο ξενοδοχείο Milos. Η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(609)
- politismos(43)
- Βιβλία(39)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(47)
- Κινηματογράφος(85)
- Μουσική(37)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.