πριν από  2 ημέρες 5 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Διαβάστε στο eatme του Ιουνίου, με την επιμέλεια του Βαγγέλη Δρίσκα, το οποίο κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο, 6 Ιουνίου, με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής:Μεξικάνικη κουζίνα, Εύκολα & Απλά! Πολύχρωμη, αρωματική, πικάντικη, με έντονες γεύσεις, προκαλεί ευεξία και γοητεύει τους πάντες. Μαθαίνουμε υλικά, σάλτσες και μαγειρεύουμε τα πιο χαρακτηριστικά της πιάτα: Τάκος, Μπουρίτος, Φαχίτας, Τοστάδας & Γουακαμόλε. Τα λαδερά της Μεσογείου: Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο σε όλες τις κουζίνες των χωρών που βρέχονται από τη Μεσόγειο συνδυάζουν ελαιόλαδο, ντομάτα και λαχανικά και φτιάχνουν υπερθρεπτικά πιάτα, που μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα. Θαλασσινά για ούζο από όλο τον κόσμο: Παίζουμε με τα κλασικά συνοδευτικά, χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, χτένια, και τα συνδυάζουμε με αναπάντεχα υλικά, ή τα δοκιμάζουμε σε συνταγές από άλλες κουζίνες του κόσμου και απολαμβάνουμε μοναδικούς συνδυασμούς!

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation