Μοσχαράκι στρογκανόφ
Το μοσχαράκι στρογκανόφ είναι ένα κλασικό ρωσικό πιάτο με βελούδινη σάλτσα και πλούσια γεύση. Φτιάχνεται με λεπτές λωρίδες μοσχαρίσιου κρέατος, σοταρισμένο κρεμμύδι και μανιτάρια, ενώ η σάλτσα του δένει με κρέμα γάλακτος, μουστάρδα και πάπρικα. Το αποτέλεσμα είναι ένα τρυφερό, αρωματικό φαγητό που ταιριάζει υπέροχα με πουρέ πατάτας, ρύζι ή ζυμαρικά. Η προετοιμασία του είναι σχετικά απλή, ενώ η γεύση του θυμίζει κάτι από παλιά ευρωπαϊκή κουζίνα με οικείο, comfort χαρακτήρα. Ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια ή πιο επίσημα γεύματα με φίλους.Υλικά700 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή σπάλα, κομμένο σε λεπτές λωρίδες2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο300 γρ. μανιτάρια λευκά ή πλευρώτους, κομμένα σε φέτες1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα Dijon1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά (ή καπνιστή, αν προτιμάς)100 ml λευκό κρασί (προαιρετικά)200 ml ζωμός βοδινού (ή νερό με κύβο)200 ml κρέμα γάλακτος (ή για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(674)
- politismos(60)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(83)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(15)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.