πριν από  16 ώρες 12 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένας πολύ αγαπητός συνδυασμός στην ελληνική κουζίνα, από την εποχή του Τσελεμεντέ και έπειτα, αυτός της γλυκιάς μελιτζάνας με τη βελούδινη μπεσαμέλ, έχει κερδίσει δικαίως μια θέση στο κυριακάτικο τραπέζι. Από τον all time classic μουσακά και τα διαχρονικά παπουτσάκια, μέχρι vegetarian παραλλαγές χωρίς κιμά, οι εκδοχές είναι πολλές και πεντανόστιμες. Ακολουθούν τρεις αγαπημένες συνταγές με το τέλειο γευστικό πάντρεμα ιδανικές για Σαββατοκύριακα που συνήθως έχουμε περισσότερο χρόνο να αφιερώσουμε στο φαγητό μας. Συνταγή για κλασικό μουσακά Εμβληματικό και ονειρεμένο φαγητό της κουζίνας μας, αρκετά μπελαλίδικο, αλλά το αποτέλεσμα σταθερά αποζημιώνει. Δείτε τη συνταγή για κλασικό μουσακά πατώντας εδώ. Συνταγή για μελιτζάνες παπουτσάκια Άλλο ένα πιάτο της παράδοσης, στη θεσπέσια γεύση του οποίου κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Δείτε τη συνταγή για μελιτζάνες παπουτσάκια πατώντας εδώ. Συνταγή για vegetarian μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation