Mπισκότα από αλεύρι αμυγδάλου με μέλι και ταχίνι - Νόστιμα και πολύ απλά
Δυσανεξία στη γλουτένη ή περιορισμός των αμυλούχων υδατανθράκων; Για όποιον λόγο και αν αποφεύγετε το κλασικό αλεύρι αυτή η πάναπλη συνταγή για μπισκότα με βάση το αλεύρι αμυγδάλου θα γίνει αγαπημένη σας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Food & Drink | 02.07.2025 08:49 Τέσσερις σαλάτες για το καλοκαιρινό τραπέζι όλο χρώμα, βιταμίνες και νοστιμιά Food & Drink | 03.07.2025 08:27 Λίγο κρασί, λίγη λίμνη και το πολλά υποσχόμενο οινοτουριστικό προφίλ της Δυτικής Μακεδονίας Συνταγή για μπισκότα από αλεύρι αμυγδάλου με μέλι και ταχίνι Υλικά: 1/2 φλιτζάνι σουσάμι, 1+1/2 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου, 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα, λίγο αλάτι, 1/3 του φλιτζανιού μέλι, 1/3 του φλιτζανιού ταχίνι, 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση: Ρίχνετε το σουσάμι σε ρηχό πιάτο. Σε μικρό μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι αμυγδάλου με τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Σε μεγαλύτερο μπολ, ανακατεύετε το ταχίνι, το μέλι και τη βανίλια μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(610)
- politismos(24)
- Βιβλία(50)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(17)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.