Μύρτιλα, τα ζουμερά μικρά με τις μεγάλες αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Αυτή την εποχή στην αγορά βρίσκει κανείς ολόφρεσκα, βιολογικά, πολυβιταμινούχα μύρτιλα Ελλήνων παραγωγών, πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Και μπορεί εκείνη η ιστορία που ήθελε τους πιλότους της RAF να τρώνε μαρμελάδα μύρτιλο για να βλέπουν καλύτερα στους σκοτεινούς ουρανούς τουΒ' Παγκοσμίου Πολέμου να αποδείχθηκε μύθος, άλλα επιστημονικά στοιχεία πάντως είναι απολύτως πραγματικά και καταδεικνύουν τη θετική επίδραση που έχει στον οργανισμό η κατανάλωση μύρτιλων.Τα πλούσια αντιοξειδωτικά στοιχεία των μύρτιλων Τα μύρτιλα (επιστημονικά Vaccinium Μyrtillus) είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, αυτές τις εκθειασμένες από την επιστήμη ευεργετικές φυτικές ενώσεις που συμβάλλουν στην προστασία του σώματος από σοβαρές βλάβες και ασθένειες. Θεωρούνται δε από τα φρούτα με τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών. Τα μύρτιλα περιέχουν βιταμίνη C και αποτελούν ιδιαίτερα καλή πηγή ανθοκυανίνης, το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές που δίνει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(675)
- politismos(62)
- Βιβλία(67)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(39)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(27)
- Τέχνη(141)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.