πριν από  15 ώρες 18 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αυτή την εποχή στην αγορά βρίσκει κανείς ολόφρεσκα, βιολογικά, πολυβιταμινούχα μύρτιλα Ελλήνων παραγωγών, πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Και μπορεί εκείνη η ιστορία που ήθελε τους πιλότους της RAF να τρώνε μαρμελάδα μύρτιλο για να βλέπουν καλύτερα στους σκοτεινούς ουρανούς τουΒ' Παγκοσμίου Πολέμου να αποδείχθηκε μύθος, άλλα επιστημονικά στοιχεία πάντως είναι απολύτως πραγματικά και καταδεικνύουν τη θετική επίδραση που έχει στον οργανισμό η κατανάλωση μύρτιλων.Τα πλούσια αντιοξειδωτικά στοιχεία των μύρτιλων Τα μύρτιλα (επιστημονικά Vaccinium Μyrtillus) είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, αυτές τις εκθειασμένες από την επιστήμη ευεργετικές φυτικές ενώσεις που συμβάλλουν στην προστασία του σώματος από σοβαρές βλάβες και ασθένειες. Θεωρούνται δε από τα φρούτα με τα υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών. Τα μύρτιλα περιέχουν βιταμίνη C και αποτελούν ιδιαίτερα καλή πηγή ανθοκυανίνης, το ισχυρό αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές που δίνει...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation