πριν από  8 ώρες 43 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γλυκές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους επισκέπτες του Hyatt Regency Thessaloniki το πρώτο 11ήμερο του Μάη, αφού από τη 1 έως τις 11 του μήνα μπορούν και απολαμβάνουν τις δημιουργίες του pastry σεφ Αλέξανδρου Κόνιαρη. Ο Κονιάρης έχτισε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας εργαστεί σε μερικά από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Hinds Head στο Bray, Trinity αλλά και Marcus του Marcus Wareing στο Λονδίνο). Υπήρξε ο δημιουργός του παγκρατιώτικου "Φίλινγκς", ενώ σήμερα αφήνει το στίγμα του στην Αίγλη Ζαππείου, δημιουργώντας σύγψρονα, κομψά γλυκά για το Αίγλη Allday και το Αίγλη Restaurant, με αύρα νοσταλγίας. Ο γλυκός κατάλογος με την υπογραφή του, που διατίθεται αυτές τις μέρες και περιορισμένο χρονικό διάστημα, από το Hyatt Regency Thessaloniki, το πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει τους εξής ξεχωριστά γλυκά: Κρέμα καραμελωμένης λευκής σοκολάτας, καραμέλα, passion fruit, κρέμα μπίτερ σοκολάτας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation