Ο φιναλίστ του MasterChef Λευτέρης Πέτρου φτιάχνει τα πιο τέλεια μακαρόνια και μας δίνει τη συνταγή
Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, την κέρδισε όμως στην καρδιά των τηλεθεατών. Πρόσφατα, βρέθηκε στην κουζίνα του Breakfast@Star και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να μαγειρέψει. Έφτιαξε λοιπόν ζυμαρικά Cacio e pepe και έχουμε αναλυτικά τη συνταγή του. MasterChef: Λευτέρης Πέτρου και Νέστορας Νέστορας: Ποιοι είναι οι δύο φιναλίστ! Τα βιογραφικά τους Υλικά1 συσκευασία Linguini30 γρ. βούτυρο100 γρ. παρμεζάναΑλάτιΠιπέριΛάδι Τρούφας Για την κρέμα μασκαρπόνε:100 γρ. μασκαρπόνε80 γρ. τυρί κρέμα25 γρ. γιαούρτι Εκτέλεση:Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.Σε μια μπασίνα αναμειγνύουμε το μασκαρπόνε, το τυρί κρέμα και το γιαούρτι.Σε τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε πιπέρι.Παίρνουμε μια κουτάλα από το νερό που έχουμε βράσει και το ρίχνουμε στο τηγάνι.Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να φύγει η υγρασία και σβήνουμε το μάτι.Τοποθετούμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(605)
- politismos(32)
- Βιβλία(48)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(46)
- Τέχνη(12)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.