Οι τουρίστες στην Ιταλία πρέπει να προσέχουν αν τρώνε το αυθεντικό παγωτό "gelato" -Η διαφορά με το συνηθισμένο
Οι τουρίστες στην Ιταλία καλούνται να είναι προσεκτικοί για την ποιότητα του παγωτού που τρώνε, καθώς μπορεί να πέσουν θύματα απάτης. Το ιταλικό παγωτό είναι παγκοσμίως διάσημο για την κρεμώδη υφή του με τους τουρίστες να συρρέουν συχνά για να αγοράσουν εμβληματικές γεύσεις όπως το φιστίκι και η stracciatella. Αλλά μπορεί να μην απολαμβάνουν το αυθεντικό γλυκό, σύμφωνα με την βρετανική Express. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η Express αναφέρει ότι πολλοί τουρίστες αγοράζουν στην πραγματικότητα ένα φτηνό αντίγραφο παγωτού, με την αναιδή απάτη να είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στη Ρώμη. Οι γευσιγνώστες στο δημοφιλές TheKitchn.com εξηγούν ότι το κλασικό παγωτό gelato, το οποίο έχει συνδεθεί με την γειτονική χώρα "αναδεύεται με πολύ πιο αργό ρυθμό, ενσωματώνοντας λιγότερο αέρα και αφήνοντας το gelato πιο πυκνό και κρεμώδες από το κλασσικό παγωτό". Και υπάρχει επίσης ένας ευκολότερος τρόπος για να εντοπίσουν οι τουρίστες το μη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(750)
- politismos(46)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.