πριν από  5 ώρες 40 λεπτά

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με το φθινόπωρο να έχει φτάσει, ένα ξεχωριστό φαγητό επιστρέφει σιγά σιγά στα πιάτα μας. Με τη βαθιά ξυλώδη γεύση και την απαλή υφή που λιώνει στο στόμα, έχει γίνει αγαπημένο, ειδικά ως υγιεινή εναλλακτική στο κρέας για τους χορτοφάγους. Όμως, πίσω από την απλή του εμφάνιση, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Antioxidants το 2012 αποκαλύπτει ότι μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων μας. Το κλειδί κρύβεται στην εργοθειονείνη. Πρόκειται για ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που παράγεται από ορισμένους μικροοργανισμούς, αλλά συγκεντρώνεται κυρίως στα μανιτάρια. Ανήκει στην κατηγορία των αμινοξέων και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας λόγω των κυτταροπροστατευτικών ιδιοτήτων της. Αυτό το φυσικό αντιοξειδωτικό προστατεύει τα κύτταρά μας από το οξειδωτικό στρες -την κύρια αιτία εμφάνισης ρυτίδων, χαλάρωσης του δέρματος και θαμπής επιδερμίδας. Σε αντίθεση με άλλα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation