Ούτε στο ψυγείο ούτε στη φρουτιέρα: Ποιο είναι το καλύτερο μέρος να αποθηκεύσετε τις φράουλες και να αποτρέψετε τη σήψη τους
Οι φράουλες επιστρέφουν στους πάγκους με τη γνωστή γλυκιά τους γεύση και μυρωδιά καλοκαιριού, αλλά πόσες φορές τις αγοράζουμε και τις βρίσκουμε μαλακές ή μουχλιασμένες μετά από 1-2 μέρες; Το μυστικό δεν είναι μόνο στο πώς τις επιλέγουμε, αλλά κυρίως πού και πώς τις αποθηκεύουμε στο σπίτι. Ακολουθούν απλές συμβουλές για να διατηρήσετε τις φράουλες φρέσκες και νόστιμες, χωρίς ψυγείο και χωρίς φρουτιέρα! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Το πρώτο βήμα για σωστή διατήρηση ξεκινά από την αγορά. Επιλέξτε φράουλες χωρίς χτυπήματα ή μαλακά σημεία, γιατί δεν ωριμάζουν μετά τη συγκομιδή - ό,τι βλέπετε, αυτό θα φάτε. Προτιμήστε συσκευασίες σε χαρτί ή ξύλο, αντί για πλαστικό: οι πλαστικές θήκες ασκούν πίεση και "στραγγίζουν" τις φράουλες, προκαλώντας ζημιά προτού καν μπουν στην κουζίνα σας. Μόλις επιστρέψετε στο σπίτι, πριν τις βάλετε κάπου, κάντε το εξής απλό:Ετοιμάστε ένα διάλυμα με 1 μέρος λευκό ξίδι και 3 μέρη νερό.Βυθίστε τις φράουλες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(599)
- politismos(32)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(60)
- Μουσική(38)
- Παράξενα(49)
- Τέχνη(22)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.