πριν από  1 ημέρα 5 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παραδοσιακό ποτό της συντροφιάς, του μεζέ, δυνατό, εγκάρδιο, το τσίπουρο έχει μεγάλη κουλτούρα και αμέτρητους φίλους. Και οι παλαιωμένες εκδοχές του, όμως, που ξάφνιασαν ευχάριστα όταν πρωτοεμφανίστηκαν, αποκτούν σιγά-σιγά το κοινό τους. Η παραμονή για αρκετό χρονικό διάστημα σε δρύινα βαρέλια αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του εθνικού μας ποτού, με διαφορετική, πιο πλούσια, πιο πολύπλοκη γεύση. Είναι όλο και περισσότεροι οι παραγωγοί που πειραματίζονται με τις δυνατότητες παλαίωσης των αποσταγμάτων τους, διευρύνοντας τη γκάμα αυτής της σχετικά νέας και πολλά υποσχόμενης κατηγορίας της ελληνικής αποσταγματοποιίας. Μετά το φαγητό, αντί για ένα malt ουίσκι ή ένα κονιάκ, μπορεί κανείς κάλλιστα να προτιμήσει ένα παλαιωμένο τσίπουρο, ως χωνευτικό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δοκιμάσει πολλά ενδιαφέροντα τσίπουρα που εκπροσωπούν αυτή την, ας την πούμε έτσι, εξελικτική διαδικασία της παλαίωσης· η λίστα διευρύνεται συνεχώς. Μια πολύ πρόσφατη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation