πριν από  2 ημέρες 5 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όταν βγαίνει από τα κάρβουνα, σερβιρισμένο με ελαιόλαδο και ξίδι, το χταπόδι είναι αχτύπητος μεζές. Και στο φούρνο με πατάτες όμως είναι υπέροχο. Ένα φρέσκο ψάρι είναι θαυμάσιο ψητό, αλλά και μαγειρεμένο στην κατσαρόλα, με χόρτα, λαχανικά και μυρωδικά, κάνει στράκες. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα όπου οι πάγκοι των ιχθυοπωλείων είναι γεμάτοι με καλούδια. Όσα φέρνουν τα καίκια τα εκτιμάμε και τα χαιρόμαστε με πολλούς τρόπους. Ψητά, τηγανητά, αχνιστά, μαγειρευτά με τις σαλτσούλες τους, γεμιστά, σε μακαρονάδες, σε σαλάτες... Είτε είστε ακόμη σε διακοπές, είτε έχετε επιστρέψει στην πόλη, λίγη θάλασσα ακόμη είναι πάντα καλοδεχούμενη. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες συνταγές από το αρχείο του ethnos.gr. που αξίζει να δοκιμάσετε. Κάποιες σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν σε κάποιο ταβερνάκι πλάι στο κύμα, άλλες σε ταξιδεύουν στη Μεσόγειο, κάποιες ταιριάζουν θαυμάσια μ' ένα ούζο κι άλλες ζητούν ένα δροσερό ποτήρι κρασί. Χταπόδι στον φούρνο με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation