πριν από  18 ώρες 56 λεπτά

Bovary.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το αγαπημένο μας κρεατικό, το χοιρινό, στην πιο ανάλαφρή εκδοχή του. Το χοιρινό είναι ένα κρέας νόστιμο και θρεπτικό γι αυτό και το αγαπάμε ιδιαίτερα. Η τρυφερή σάρκα του και η μπόλικη λιπαρότητά του είναι τα στοιχεία που το κάνουν ακαταμάχητο ειδικά όταν ψήνεται στη σούβλα, στη σχάρα ή στον φούρνο. Για τους ίδιους λόγους βέβαια οι διατροφολόγοι συστήνουν να μην το καταναλώνουμε συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα. Και γενικά να επιλέγουμε τα άπαχα κομμάτια του. Με ένα τέτοιο άπαχο κομμάτι όπως είναι το ψαρονέφρι μπορούμε να φτιάξουμε πιάτα που γίνονται παραδοσιακά με χοιρινό αποφεύγοντας όμως τις θερμίδες και τις βλαβερές επιπτώσεις της κατανάλωσης του λίπους του. Με την παρακάτω συνταγή για τηγανιά σε 10 λεπτά έχουμε μια επιλογή γεμάτη πρωτείνες υψηλής βιολογικής αξίας, αμινοξέα, βιταμίνες (σύμπλεγμα Β) και σίδηρο. Το σύνολο συμπληρώνει το μπρόκολο που είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Ψαρονέφρι στο τηγάνι και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation