πριν από  10 ώρες 41 λεπτά

In.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι από τα πιάτα - σύμβολα της ιταλικής κουζίνας, που όλοι αξίζει να μαγειρέψουμε μια μέρα. Για αυτό ακολουθούν δύο συνταγές για ριζότο που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA "Buongiorno".Ριζότο μιλανέζε Τα υλικά 250 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 λευκό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 150 γρ. βούτυρο 100 ml λευκό κρασί 900 ml ζωμό λαχανικών 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 1 κ.σ. σοφράν σε σκόνη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Το μυστικό Όπως σε όλες τις συνταγές για ριζότο, έτσι και σε αυτήν, το μυστικό είναι το συνεχόμενο ανακάτεμα. Η διαδικασία Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει ρίχνουμε το λευκό κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρά - προσοχή να μην μαυρίσει.Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε: το σαφράν, λίγο χυμό από λεμόνι και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Στη συνέχεια βάζουμε και τον ζωμό, και ανακατεύουμε καλά για 15 λεπτά. Στο τέλος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation