πριν από  1 ημέρα 2 ώρες

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το σορμπέ ανανά είναι πολύ καλό. Φοβερά δροσιστικό, έχει ατόφια τη γεύση του φρούτου - ό,τι πρέπει αυτές τις μέρες που η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα. Το φιστίκι τους είναι πολύ εκφραστικό. Και μετά είναι και το Terza nota cacao, που συνδυάζει σοκολάτα με πορτοκάλι και ρούμι, κι η πλούσια σε γεύση, κρεμώδης Pulcinella, φτιαγμένη με φρέσκια ρικότα, νιφάδες σοκολάτας, φιστίκι και πορτοκάλι. Είναι λίγες μόνο από τις γεύσεις που συναντά κανείς στο Oggi, το οποίο έκανε πρόσφατα πρεμιέρα λίγα βήματα από την Πλατεία Συντάγματος, στην οδό Βουλής, προσθέτοντας μια ακόμη αξιόλογη επιλογή φρέσκου, χειροποίητου (artisanal) παγωτού στο χάρτη του κέντρου. Η εν λόγω τζελατερία, δημιούργημα του Carmelo Chiaramida, ξεκίνησε την ιστορία της στο Ούντινε, στα βορειοανατολικά της Ιταλίας, πριν από έξι χρόνια. Επεκτάθηκε στη Μπολόνια, στο Μιλάνο, στην Τεργέστη και στη Βενετία για να βγει και εκτός συνόρων, ξεκινώντας από τη Βαρκελώνη και το Σαντιάγο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation