πριν από  9 ώρες 55 λεπτά

Ethnos.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Nuggets κοτόπουλου ή ψαριού, αλλά και σνίτσελ, onion rings και λοιπές τραγανές λιχουδιές, που ζητούν τα παιδιά και αγαπούν οι μεγάλοι, συνήθως καταναλώνονται έτοιμες -προτηγανισμένες και κατεψυγμένες. Μήπως ήρθε η ώρα να τις απολαύσετε αλλιώς, φτιαγμένες απ' τα δικά σας χεριά, με προσεγμένα υλικά που διαλέξατε εσείς; Αν ναι, ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε για την υπόθεση "πανάρισμα".Τι είναι το πανάρισμα Πανάρισμα ονομάζεται η διαδικασία πριν από το τηγάνισμα (ή τον φούρνο) κατά την οποία το τρόφιμο επικαλύπτεται με αλεύρι, βουτιέται σε αυγό και μετά σε τριμμένη ψίχα ψωμιού (ή και άλλων παρόμοιων υλικών). Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια τραγανή, χρυσαφένια επικάλυψη. Η λέξη προέρχεται από τη γαλλική "pain" που θα πει ψωμί.Το μυστικό του τέλειου πανέ Βασική προϋπόθεση για να βγει το πανέ τέλειο, είναι η υψηλή θερμοκρασία στο ψήσιμο, ώστε η εξωτερική επικάλυψη να ψηθεί ταυτόχονα με το τρόφιμο στο εσωτερικό. Επίσης αρκετοί σεφ και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Lifestyle
    Palo presentation