Σπιτικά nuggets: Tips για τέλειο, τραγανό πανάρισμα
Nuggets κοτόπουλου ή ψαριού, αλλά και σνίτσελ, onion rings και λοιπές τραγανές λιχουδιές, που ζητούν τα παιδιά και αγαπούν οι μεγάλοι, συνήθως καταναλώνονται έτοιμες -προτηγανισμένες και κατεψυγμένες. Μήπως ήρθε η ώρα να τις απολαύσετε αλλιώς, φτιαγμένες απ' τα δικά σας χεριά, με προσεγμένα υλικά που διαλέξατε εσείς; Αν ναι, ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε για την υπόθεση "πανάρισμα".Τι είναι το πανάρισμα Πανάρισμα ονομάζεται η διαδικασία πριν από το τηγάνισμα (ή τον φούρνο) κατά την οποία το τρόφιμο επικαλύπτεται με αλεύρι, βουτιέται σε αυγό και μετά σε τριμμένη ψίχα ψωμιού (ή και άλλων παρόμοιων υλικών). Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται μια τραγανή, χρυσαφένια επικάλυψη. Η λέξη προέρχεται από τη γαλλική "pain" που θα πει ψωμί.Το μυστικό του τέλειου πανέ Βασική προϋπόθεση για να βγει το πανέ τέλειο, είναι η υψηλή θερμοκρασία στο ψήσιμο, ώστε η εξωτερική επικάλυψη να ψηθεί ταυτόχονα με το τρόφιμο στο εσωτερικό. Επίσης αρκετοί σεφ και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(684)
- politismos(64)
- Βιβλία(29)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(30)
- Κινηματογράφος(31)
- Μουσική(33)
- Παράξενα(48)
- Τέχνη(80)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.