Συμβουλές και tips - Για να πετύχει η σκορδαλιά με πατάτα, ψωμί ή καρύδια
Όποια από τις πλέον δημοφιλείς συνταγές του κι αν διαλέξετε, το απόλυτο ταίρι του τηγανητού μπακαλιάρου έχει τα μυστικά του για να βγει γευστικό και βελούδινο. Ανάλογα με γευστικό σας γούστο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην πιο "τσουχτερή" σκορδαλιά με ψωμί, στην πιο βελούδινη σκορδαλιά με πατάτα ή στην πιο ξηροκαρπάτη με καρύδι. Όποια εκδοχή σκορδαλιάς και αν προτιμήσετε έχετε στα υπόψιν σας μερικά tips από το ethnos.gr και ανατρέξτε στις συνταγές τους που θα τις βρείτε μαζεμένες εδώ.Tip για όλες τις σκορδαλιέςΔιαλέξτε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο καλής ποιότητας.Ρίξτε σταδιακά το ελαιόλαδο με πολύ μικρή ροή, ώστε το μείγμα να ομοιογενοποιηθεί σωστά και να αποκτήσετε τέλεια, βελούδινη σκορδαλιά.Tips για σκορδαλιά με πατάτες - Τι να προσέξετεΒράστε τις πατάτες με τη φλούδα τους για να κρατήσουν το άμυλό τους και να μην ποτίσουν νερό.Καθαρίστε τις μόλις βράσουν, πολτοποιήστε τις και φτιάξτε τη σκορδαλιά αμέσως, γιατί όσο είναι ζεστές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(698)
- politismos(58)
- Βιβλία(18)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(57)
- Κινηματογράφος(94)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(103)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.