Συμβουλές καθαριότητας και συντήρησης φαγητού απο μικροβιολόγους ώστε να αποφευγετε την εξάπλωση μικροβίων στην κουζίνα
Καθημερινές συνήθειες στην κουζίνα που θεωρούμε αθώες, μπορεί να κρύβουν κινδύνους για την υγεία μας. Από το πώς πλένετε τα χέρια σας μέχρι τον τρόπο που ξεπαγώνετε το κρέας, μικρές αλλαγές κάνουν μεγάλη διαφορά. Αφήνετε φαγητό έξω όλη νύχτα; Χρησιμοποιείτε το ίδιο σφουγγάρι για μέρες; Ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε ορισμένες καθημερινές σας συνήθειες στην κουζίνα. Μικροβιολόγοι προειδοποιούν, μιλώντας στον Guardian, ότι απλοί "πειραματισμοί" στην καθαριότητα και την αποθήκευση μπορεί να κρύβουν κινδύνους για την υγεία μας. Δείτε τι να προσέχετε, σύμφωνα με τις τελευταίες συστάσεις ειδικών.Μην υποτιμάτε τη δύναμη της μόλυνσης Τα βακτήρια, όπως η σαλμονέλα και το E. coli, μεταφέρονται εύκολα από τα ωμά τρόφιμα σε σημεία που αγγίζετε συχνά - όπως η βρύση ή το ψυγείο. Γι' αυτό:Πλένετε τα χέρια σας συχνά για 20 δευτερόλεπτα με ζεστό νερό.Μην ξεπλένετε ωμό κρέας - αντί να το καθαρίζετε, διασπείρετε τα βακτήρια.Χρησιμοποιείτε καθαρές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(617)
- politismos(37)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(67)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(41)
- Τέχνη(15)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.