Συνταγή: Ceviche σολομού
Ο executive chef του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη και του beach restaurant Κrabo στο Καβούρι μας προτείνει αυτό το πλούσιο σε γεύση πιάτο που ταιριάζει πολύ με ροζέ κρασί. Ceviche σολομού Χρόνος: 20 λεπτά Μέτριας δυσκολίας ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για το ντρέσινγκ 65 ml λεμόνι 50 ml ελαιόλαδο 100 ml σησαμέλαιο 100 ml σόγια 1 κ.γ. ζάχαρη Για τον σολομό 500 γρ. σολομό, φιλεταρισμένο 1/2 μάτσο μυρώνια 1/2 μάτσο σχοινόπρασο 2 φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Για να φτιάξουμε το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη με τη σόγια ώσπου να λιώσει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το σησαμέλαιο, ανακατεύοντας συγχρόνως, και στο τέλος ρίχνουμε το λεμόνι. Το ντρέσινγκ είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Κόβουμε ξανά τον φιλεταρισμένο σολομό σε λεπτές φέτες και τον αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά. Πλένουμε τα φύλλα από τα μυρώνια, ψιλοκόβουμε το σχοινόπρασο και κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, διαγωνίως, σε λεπτές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(685)
- politismos(52)
- Βιβλία(63)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(43)
- Μουσική(28)
- Παράξενα(32)
- Τέχνη(162)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.