Συνταγή για Beef Bourguignon (Μοσχαράκι Μπουργκινιόν)
Το Beef Bourguignon είναι ένα παραδοσιακό γαλλικό πιάτο, ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις ή κυριακάτικα τραπέζια. Συνδυάζει τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας με καρότα, κρεμμύδια, μανιτάρια και μπέικον, μαγειρεμένα αργά σε πλούσια σάλτσα κόκκινου κρασιού και μυρωδικών. Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό, ζουμερό φαγητό με βαθιά, γεμάτη γεύση. Το Beef Bourguignon απαιτεί υπομονή στο μαγείρεμα, αλλά η προσπάθεια αποζημιώνεται απόλυτα. Σερβίρεται ιδανικά με πουρέ πατάτας, φρέσκο ψωμί ή ρύζι, απορροφώντας υπέροχα τη βελούδινη σάλτσα του. Είναι το απόλυτο comfort food, ζεστό, πλούσιο και απολαυστικό.Beef Bourguignon (Μοσχαράκι Μπουργκινιόν)Υλικά:1 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή ποντίκι), κομμένο σε μεγάλους κύβους200 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε ροδέλες2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες250 γρ. μανιτάρια, κομμένα στη μέση2 κουταλιές της σούπας πελτές ντομάτας500 ml κόκκινο κρασί (καλό και γεμάτο σώμα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(700)
- politismos(38)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(29)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.