Συνταγή για φιλέτο σολομού στο Air Fryer με λεμόνι και άνηθο
Φιλέτο σολομού στο Air Fryer με λεμόνι και άνηθο: Μαρινάρουμε τα φιλέτα με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε στους 180°C για 8-10 λεπτά μέχρι να γίνει ζουμερό. Σερβίρουμε με φρέσκο άνηθο και λεμόνι. Ελαφρύ, αρωματικό και έτοιμο σε λίγα λεπτά!Υλικά (για 2 άτομα)2 φιλέτα σολομού (περίπου 150-180 γρ. το καθένα)1 λεμόνι (χυμός + φέτες για το σερβίρισμα)1-2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.γ. άνηθο ξερό ή 2 κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένοΑλάτι και πιπέρι(προαιρετικά) λίγο σκόρδο σε σκόνη ή 1 μικρή σκελίδα λιωμένηΕκτέλεσηΠροετοιμασία σολομούΣτέγνωσε τα φιλέτα με χαρτί κουζίνας.Ρίξε από πάνω αλάτι, πιπέρι και λίγη σκόνη σκόρδου (αν χρησιμοποιείς).ΜαρινάδαΣε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο.Άλειψε καλά τα φιλέτα με το μείγμα, και άφησέ τα να μαριναριστούν για 10-15 λεπτά αν έχεις χρόνο.AirfryerΠροθέρμανε το Air Fryer στους 180°C για 2-3 λεπτά.Βάλε αντικολλητικό χαρτί ή λίγο λάδι στο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(728)
- politismos(51)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(48)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(79)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.